Predstavljamo vam „Uvijek vjerni“ Grude (nekadašnje Vrućice)

Nakon predstavljanja podružnice „Uvijek vjerni“ Odžak, evo još jedne podružnice iz Bosne i Hercegovine – „Uvijek vjerni“ Grude.

Nekolicina vjernih navijača hrvatske nogometne reprezentacije odlučila je pokrenuti Udrugu navijača UV Grude na incijativu Tihomira Brnadića, Gruđanina sa zagrebačkom adresom.  Vjerni navijač Vatrenih još je ranije potaknuo i osnovao podružnicu Udruge „Uvijek vjerni“ Vrućice, u svom rodnom mjestu Vrućice, u općini Grude, no s vremenom je sve preraslo na općinsku razinu, te je došlo do osnivanja UV Grude.

Ideja za osnivanjem podružnice rodila se na putu za Poljsku, 2012. godine, gdje se uz Ukrajinu, održavalo Europsko nogometno prvenstvo, a podružnica UV Grude službeno je osnovana  7. lipnja 2012. godine, dok je službeni certifikat  povjerenika Udruge „Uvijek vjerni“ za općinu Grude dobio  Tihomir Brnadić.

UV Grude danas broje 50- ak članova, a uz Tihomira Brnadića, o Udruzi UV Grude brinu Željko Andrijanić i Danijel Marić, te Marko Vranješ i Tomislav Miloš.

Kako nam je Brnadić kazao, njih nekoliko vjernih navijača bodrilo je Vatrene na svim domaćim i ponekom gostujućom utakmicom, a u  posebno lijepom sjećanju mu je utakmica na EP- u, u Poljskoj, između Hrvatske i Irske,  no ako mora izabrati najdražu  onda izdvaja utakmicu u Milanu:  „Savršeno igranje nogometa i savršeno navijanje do prekida, tresla se cijela Italija dok se pjevala Moja domovina“, dodao je Brnadić.

tihomir i ante u poljskoj- uv grude UV GRUDE 5 UV GRUDE 6 uv grude- poljska UV GRUDE U POZNANU 3 uv grude uv grude4 uv vrućice 1 uv vrućice 2 uv vrućice 3 uv vrućice 4 uv vrućice 5 uv vrućice

Leave a Reply