Važno priopćenje članovima koji su aplicirali za ulaznice u Rusiji

Dragi naši članovi,

vaši zahtjevi za ulaznicama za FIFA Svjetsko prvenstvo u Rusiji su odobreni.

Ako već niste, uskoro ćete izravno iz Fife dobiti pristupne podatke za Fifin portal za ulaznice, gdje ćete dalje unijeti sve potrebne podatke o vlasnicima ulaznica i načinu plaćanja svih ulaznica do nedjelje, 28. siječnja 2018. u 24 sata.

Molim Vas da imate na umu da možete odabrati samo ulaznice koje ste tražili (utakmice, kategorije i količine) bez obzira što sustav dopušta neograničen odabir. Ako odaberete utakmicu ili kategoriju koju niste tražili ili više od onoga koliko Vam je odobreno cijela prijava će biti odbačena i nećete imati mogućnost napraviti novu prijavu.

Također, prilikom unosa podataka često se događaju slijedeća dva problema;

– u prvom koraku je promjena lozinke. Kada se ovo mjesto kopira postojeća lozinka iz maila koji ste dobili često javlja grešku. Zato je bitno da lozinku koju ste dobili ne unosite kopiranjem iz maila koji ste dobili, nego prepisivanjem.

– ako Vam u sljedećem koraku sustav javlja da je mail adresa koju ste unijeli već korištena u sustavu, to znači da ste se s njom prijavili za ulaznice za ždrijeb ili za neke druge događaje na FIFA.com, u tom slučaju preporučam da koristite neku drugu mail adresu koju imate ili da jednostavno napravite novu mail adresu na gmailu ili hotmailu, za što Vam treba par minuta.

U nastavku su konkretne priručne upute za lakše ispunjavanje prijava na Fifinim stranicama.

Upute PDF link